1.
http://www.youtube.com/watch?v=fsOnKbqX_Bg (urria)
3.
http://www.youtube.com/watch?v=7svwOkPVsAg (urria)
4.
http://eu.wikipedia.org/wiki/Bakterio (urria)
5.
http://www.biografiasyvidas.com/biografia/p/pasteur.htm
(azaroak 9)
6.
http://eu.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus (urriak
17)
7.
http://es.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus (urriak
19)
8.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus (urriak
31)
9.
http://es.wikipedia.org/wiki/Anaerobio_facultativo (urriak
31)
13.
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/natural/790.html
(azaroak 5)
16.
http://voices.yahoo.com/bifidus-regularis-probiotic-benefits-controversies-5279373.html
(azaroak 9)
20.
http://www.ecured.cu/index.php/Cultivos_puros
(urtarrilak 8)
24.
www.slideshare.net/laurensuri/tincin-azul-d-metileno
(urtarrila)
29.
Plaza C.,
Hernández J., Martínez J., Castro P., Martínez-Aedo J.J., Medina F.J., 2DBHO
BIOLOGIA Anaya (2012)
30.
Lopez Fenoy, & Granados, M. 1DBHO BIOLOGIA ETA
GEOLOGIA. Ibaizabal (1997)
31.
Stainer, R.Y.,
Adelberg, E.A & Ingraham, J.L., MIKROBIOLOGIA. Revertes. S.A. (1886)
32.
Erkoreka, A.
USTELKETA BIZITZAREN ITURRI. Ikerketa
lana. Lauro Ikastola (2006)
33.
MANUAL BÁSICO DE
MICROBIOLOGÍA. Cultimed (2002)
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina